Blogg

Februari, årets onödigaste månad

2023-02-17

Februari har aldrig varit någon favoritmånad för mig. Sedan jag började som trimmare har det varit den lugnaste månaden på hela  året, jag har även börjat tröttna på vintern då (trots att jag tycker om den årstiden) saknar oftast inspiration att ta mig för med något, mina långa mörka kvällar när jag bara kan sitta och läsa är snart över för den här gången.

Nästa månad brukar bli lite mer aktiv vilket inte alltid passar en lat person, men jag får väl se det som om det är roligt med omväxling.

Hundarna mår bra, Ingrid och jag är också utan anmärkning.

Jag åker omkring på olika hälsokollar på hundarna och träffar några olika veterinärer. Hälsokontrollerna är ju något som jag är på då och då men nu har de samlat ihop sig så 4 st har det tagits blodprov på för PRCD-PRA och skickats för analys, 4 st har fått sina ögon undersökta och 2 skall på höftkontroll. Jag har inga valpplaner för tillfället men OM jag skulle sakna en valpkull alltför mycket vill jag kunna para någon tik och då vill jag också ha de vanligaste hälsokontrollerna gjorda. 

Ungefär som att jag har ett paket cigaretter i kylskåpet, slutade röka 18 september 1991 men OM jag skulle vilja börja igen så vet jag att det  finns ett paket cigaretter i närheten.

Skulle kanske vara spännande att prova hur de smakar?

Lite aktiva ska vi vara Gregory och jag. Vi ska på valpkurs några kvällar och de andra hundarna kommer också att bli lite extra sysselsatta nu när jag har gott om tid. Lite trist bara med vår leriga grusväg, men det är klart...då kan jag ju ägna min tid till att bada dem efteråt!

Men vi har faktiskt lite roliga händelser framför oss! Martina kommer på besök nästa vecka och veckan därpå är Evert här och efter det är den tråkigaste månaden slut för i år!!!