Blogg

Inga utställningar

2020-03-15

Jag hade anmält Fedora och Jonas till utställningen i Västerås men nu är alla utställningar inställda på obestämd tid.

Det är en stor oro som drar över världen och jag har varken någon åsikt eller lösning på problemet.

För vår del innebär det att jag inte får åka på utställningar och för Ingrids del betyder det att inte få åka till sina gympapass. Visst finns det annat att göra för oss. Huset behöver alltid röjas och städas. Vi är nu i stort sett klara med övervåningen och känner oss väldigt stolta. (Se Foton)

Hundarna var med uppe igår och inspekterade arbetet. De kastade sig genast över renskinnet som ligger som en dekoration på golvet. Jag var snabbare och lyckades rädda skinnet!

Gunilla Sandberg och jag var på fjällvandring för många år sedan och då köpte jag ett renskinn. Vi vandrade i tre dagar, lagom för mig som aldrig varit någon motionär, bodde i tält, slogs med mygg (men bara sista dagen) såg fantatiska vyer, blev blöta av regn och värmda av sol. Det var en stor upplevelse!

Valparna är nu 4 veckor och har börjat vara med i köket. De springer omkring i 5-10 minuter och sover sedan i flera timmar. Det är ännu för kallt för att vara ute mer än någon minut. Snart kommer tiden när de kräver längre lektid och den roliga tiden ser jag fram emot!

På tal om utställningar igen. De har stor betydelse för mig och mitt liv. Jag planerar, bokar boende, sköter pälsarna bättre, åker och tränar hundarna och ser verkligen fram emot att få packa bilen och ta med några av hundarna en dag eller en helg till platser där jag träffar gamla och nya vänner.

Nu ska jag väcka hundarna som sover efter frukosten och börja mina promenader i det blåsiga vädret. Det ser i alla fall ut som om det inte skulle börja regna just nu.