Blogg

Utflykt

2022-12-28

Igår var Ingrid, Malcolm, Gregory och jag på Arlanda.

Gregorys "farmor" Linda Hansen kennel Gypsywitch var i Sverige på en blixtvisit och då passade vi på att göra oss en tur till Arlanda för att hon skulle få se att Gregory mår bra och artar sig till att bli en mycket stilig pojk.

Malcolm fick följa med. När hundarna inte ställs ut längre blir det mer sällan som de åker med ut i världen och Malcolm som är en väldigt social hund tyckte det var oerhört intressant med allt som händer på en stor flygplats.Gregory tyckte det var mest spännande med det där som människorna hade på släp efter sig. Väskor med hjul var något helt nytt för honom.

Det var så roligt att träffa Linda igen och hon verkar tycka att Connor inte på något sätt behöver skämmas över sin fine son.

Vi tog "genvägen" hem över Sigtuna och blev lite försenade. Väglaget var sådant att jag varken kunde gasa eller bromsa. Det blev lite trångt där en buss hade blivit stående och en bil hade åkt genom räcket ner i diket. Tack och lov såg människorna ut att må bra där de stod och tittade på sin bil men händelsen gav långa köer.

Hem hade vi ingen tid att passa så färden gick lugnt och utan några problem. I morgon ska vi hämta vår bror, Evert, för att vi ska få fira nyår tillsammans. Jag tror att vi undviker några "genvägar" och håller oss till motorvägen när vi hämtar honom och sedan åker förbi kyrkogården och sätter nya ljus på föräldrarnas grav.

Ska bli roligt att skåla tillsammans med vår bror på nyårsnatten  efter att han gått igenom sin "att göra lista" som vi skrivit ner åt honom.

 På Foton finns bild på mina tre reskamrater.