Blogg

En utflykt!

2020-07-26

Vad vi har uppskattat dessa två dagar med besök hemma hos oss och  besök på Ljusterö!

Det känns verkligen hur humöret stiger av att få träffa trevliga människor. I fredags packade vi in alla småvalpar + Cameron i bilen och åkte till Lena J, kennel Notify.(Se Foton)

Lena är inte bara uppfödare av dvärg och toypudlar utan också medicinsk fotvårdare. Hon har även en make som lagar väldigt god mat.

Bra kombinationer! Vi fick en mycket god lunch och fina fötter innan vi tittade igenom alla valparna. Hennes två var så små att vi bara kunde se att de var tjocka och fina, 4 veckor bara och då har de ännu inte börjat springa omkring. Janets 7-veckors var desto rörligare.Vi tittade även på hennes fine Corry! Lena planerar att få en kull med helsyskon till honom. Det förstår jag!

Jag hade tagit med kompostgaller och gjorde en hage åt de små där vi ställde en av deras sängar. Valparna åt, sov och lekte där med sina nya leksaker som de hade fått av sin "farmor" Anneli, under tiden som vi åt och blev behandlade utan att de yttrade något ljud av klagan. Så snälla och gulliga valpar de är! Den här veckan ska 5 av dem flytta. Så tomt det kommer att bli för oss och för lilla Kirsty som blir kvar här. Tack och lov har hon sin snälla mamma Janet som sällskap.

Fedora bär inte på många valpar. Visserligen är hon en ganska stor tik och bör ha plats för att gömma några i sin kropp men 2 valpar är nog ett ganska säkert tips. Jag är glad om hon slipper få en ensam valp!