Blogg

Arbetsläger.

2020-08-26

Ja, det är vad vår bror, Evert, kallar det. Vet inte riktigt om jag håller med honom. Visserligen har han en lista på att-göra-saker som täcker en hel kollegieblockssida men han jobbar inte på ackord, utan får mat och sprit i behövd mängd oavsett hur långt han kommit när det blir kväll.

 

Hundarna mår bra. Lilla Carmen Miranda, kallnamnet blir Miranda så inte Cameron tar fel, är 4 veckor på fredag och har fått börja vara med Kirsty en stund i kökshagen under vår stränga uppsikt. 

Kirsty tror nog att hon har fått en ny leksak så vi skyddar Miranda noga än så länge. Kirsty vet inte att Miranda kommer att bli mycket större än henne och kanske kommer att minnas behandlingen hon fick som liten av Kirsty. Risken kan finnas att Miranda kommer att hämnas.....

Clyde, som nu kallas Calle, har fått ett väldigt bra hem och har enligt rapporter anpassat sig väl. Han har varit här och blivit klippt  när vi skrev papper och efter kaffe och god kaka var det ingen tvekan för honom vem han skulle följa med hem.

Så skönt det känns i hjärtat när någon vuxen hund flyttat och tydligt visar att de vet vem den nya matten eller hussen är!

Jag hade planer på att para Gloria men kände att jag ville ha den tiden en valpkull tar, för Kirsty och Miranda istället så om allt går som jag hoppas ska jag para Gloria hennes nästa löp som kan bli i februari-mars.

Vi har hittills klarat oss från varje form av influensa och hoppas att det går lika bra framöver. 

Jag ser fram emot utställningen på Hammarskog den 12:e september trots att möjligheten att titta på de andras hundar blir begränsad i och med 50-personers gränsen, men nästan lika mycket ser jag fram emot kvällen före när vi ska träffa goda vänner för en middag och massor av prat, förmodligen om pudlar.

Det gäller att hitta alla stunder man kan för något trevligt.

Nej, nu ska jag ut med hundarna och sedan se till att brodern inte känner sig onyttig och tror att han måste sitta på soffan och röka hela dagen!