Blogg

Utställning!

2020-06-15

Nu har vi varit på utställning! Det anordnades en inofficiell utställning i Enköping igår.

Det var ju inte som en "vanlig" förstås men ändå. Arrangörerna hade gjort ett väldigt bra jobb med att planera och ordna så att det bara var max 50 personer samtidigt på utställningsplatsen och  alla funktionärer och utställare hade försetts med munskydd och alla var också noga med att hålla rejäla avstånd till varandra.

Vi kunde ändå få möjligheten att prata, umgås och visa våra hundar.

Jag hade anmält Cameron och Jonas. Den ena i valpklass och den andra i juniorklass. Domaren var en auktoriserad pudeldomare och trots att vi bara var 3 mellanpudlar (den tredje var Claudias dotter) kunde vi känna oss väldigt stolta över våra fina kritiker och placeringar. 

Cameron fick Hederspris, blev BIRvalp och 2:a i valpgruppen. Jonas fick också Hederspris, blev BIR och 3:a i vuxengruppen.

De var så duktiga och jag var så stolt över dem! Eftersom vi bor här ute på landet och de inte ser eller träffar särskilt många människor eller andra konstiga ting som barn, cyklar, andra hundraser eller folk med konstiga kläder, dvs de som inte går i joggingbyxor, T-shirt och smutsiga, trasiga skjortor, fick de mycket att titta på.

Idag är det en lugn dag.

Janets valpar har vuxit ur sin koja och de ska få flytta till en större lägenhet, jag ska borsta igenom några pälsar och i övrigt vila min trilskande vänsterarm. Jag har fått behandling av kiropraktor och varje morgon känns armen helt bra, men när jag börjar använda den och det har gått några timmar får jag problem igen. Hoppas att nerverna eller vad det nu är läker ihop snart. 

Det är redan 21 grader varmt ute och hundarna och jag kommer att ta det lugnt och vänta med våra promenader tills kvällningen.