Blogg

Valparna 1 vecka 

2020-06-10

I dag är valparna 1 vecka och det är fortfarande väldigt tyst i deras "grotta". Janet sköter så väl om dem och varje gång jag tittar till dem, och det är ganska ofta, ligger de antingen och äter eller sover.

Janet har börjat röra lite mer på sig, kommer ut och tittar till oss ibland och är väldigt intresserad av vad som händer utanför fönstret framåt morgonen. För att riktigt kunna se ut måste hon stå på mitt huvud (min säng står intill fönstret) och en hundtass på örat eller axeln fungerar utmärkt som väckarklocka.

Vi var idag uppe vid 4.30-tiden och det är otroligt skönt med tidiga mornar i början av en sommardag!

Jag arbetade i nattpatrull i många år och att nu vara uppe vid den tiden igen känns faktiskt lite nostalgiskt.

Vi ska försöka ta lite foton på valparna idag, jag befarar att bilderna kan bli lite suddiga, pigga krabater det här.

På söndag ska vi på utställning, minsann. Det är en inofficiell och vi har fått noggranna instruktioner om hur det ska gå till. Jag ska läsa på ordentligt om när jag får vara på platsen och när jag måste lämna den, när jag ska ha munskydd och när jag slipper det. Det är 3 mellanpudlar anmälda, mina två och en till.

Jag som tycker att det är så roligt att titta på andras pudlar kommer att tycka att det känns lite torftigt, men en utställning är det i alla fall och det ser jag fram emot.