Foto dag 9

Vilken dag, vilken helg! När jag fick veta att paret Aizcorbe skulle döma Danska Pudelklubbens jubileumsutställning måste jag bara åka dit. 

Jag beundrade deras mellanpudlar genom de Amerikanska Pudeltidningarna och deras frisyrer och klippningar av pudlarna har varit ett föredöme för mig. Jag tänkte att om de någon gång kom till Norden skulle jag ställa ut för dem. Nu hade jag turen att ha Presley, Ch Cachas Paycheck och Ch Cachas Popcorn två kullsyskon efter Ch Saisonelle Master Class och Ch Cachas Walking Promise, just vid den tiden. De hade varit framgångsrika i ringarna och jag var väldigt stolt över dem och glad att få visa upp dem för så framstående mellanpudeluppfödare.

På lördagen dömde Mr Aizcorbe och han gjorde Presley till BIR och BIS3 och Popcorn till BIM. På kvällen blev jag inbjuden till grillfest av vänliga danskar och om jag har haft en tro att jag var duktig på att förstå danska försvann den när jag hörde danskar prata med varandra och inte använde den försvenskade danskan som de använde när de pratade med mig!

På söndagen dömde Mrs Aizcorbe och hon gjorde Presley till BH2 och Popcorn, visad av den hjälpsamma Doris Backe till BIR. 

På fotot syns känslan jag fylldes av när Popcorn blev BIS!!